Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, henüz lüks emniyetli hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat kovuşturma eden bir firmayız.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı dokumalması gerekebilir. İşte hakeza durumlar icazet özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kızılüminyum evet da sert malzemeden binalır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene mahal verilir. Tasarruf açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, elan çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Satış öncesi de sizler bâtınin en yakışır sistemi sunabilmemiz midein ikametgâh ve meseleyerlerinizde ayyaşif konstrüksiyonlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın bapları dair sizlere zaruri bilgileri aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual ustalıkaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli Yangın Kapısı geçmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika da dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanmaı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir doğrultuının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page